ČKMA se otvírá novým členům a příznivcům

Záleží vám na hodnotách, na kterých je postaven svět kryptoměn: svoboda, otevřenost, víra v člověka a v technologie? Staňte se členem či příznivcem ČKMA a můžete tak přímo začít podporovat prosazování těchto hodnot v praxi. 

Česká kryptoměnová asociace již několikátým rokem hájí zájmy profesionálů a podnikatelů v oblasti kryptoměn. Vedle budování vztahů se státní sférou a bankovním sektorem, připomínkování českých i evropských zákonů a provozování certifikačního programu kryptoměnových společností, nyní Asociace otvírá své brány i široké veřejnosti.

ČKMA - pojď mezi nás!

Příznivcem se může stát každý, kdo má rád svobodu - fanoušci krypta, krypto evangelisti, firmy fandící kryptu, hodleři, tradeři a všichni ti, koho zajímají technologické inovace na bázi blockchainu.

Řadovým členem se pak může stát každý profesionál či firma podnikající v oboru kryptoměn, který splňuje Etický kodex asociace a jedná v souladu se Standardy jednání na kryptoměnovém trhu. 

Podmínkou členství je zaplacení drobného členského příspěvku, který je pro fyzické osoby jen 100,- Kč ročně. Pro firmy-příznivce pak 1 000,- Kč ročně a pro řadové členy 2 000,- Kč měsíčně.

Více se dozvíte na našem webu v sekci o Podmínkách členství v ČKMA, případně můžete rovnou vyplnit Formulář pro zájemce.