Varování před projektem XIXOIO

Kryptoměny, digitální aktiva a blockchain jsou převratné technologie s potenciálem proměňovat životy lidí k lepšímu. Existuje spoustu skvělých projektů, které si zaslouží váš zájem a podporu, ale i takové, které se za inovace jenom schovávají a využívají je hlavně jako marketingový nástroj.

Česká kryptoměnová asociace varuje před projektem společností XIXOIO Ltd. a XIXOIO a.s., která je vydavatelem tokenu XIX. Projekt vykazuje řadu podezřelých prvků a problematická je i minulost některých aktérů.

Prosíme vás, abyste před investováním do tokenu XIX byli maximálně obezřetní, tzn. zjistěte si co nejvíce informací o:

  • společnosti a obchodním záměru;
  • zakladatelích a projektovém týmu;
  • investičním tokenu XIX, zejména pak způsobu stanovení jeho ceny, směnitelnosti a práv spojených s jeho držením.

Upozorňujeme zejména na to, že společnost XIXOIO nemá povinnost vám vrátit žádné finanční prostředky. Nemůžete požadovat jakékoliv splacení tokenů XIX nebo odkoupení tokenů XIX ze strany společnosti XIXOIO. Nejste oprávněni domáhat se odškodnění jakékoliv újmy či vznášet nároky vůči společnosti XIXOIO či jiným osobám.

Investovali jste do projektu XIXOIO a nebyli jste si vědomi výše uvedených rizik? Byli jste o podmínkách investice dostatečně informováni? Prosím, ozvěte se nám na ckma@ckma.cz a my se vám pokusíme pomoci.